coverhjf500x500

Helt jävla fri

Inspelad i Mariestad 2011.


1. Ni pissar på mig (1:12)

det är jag som bestämmer över mig och min kropp ni tar mina drömmar och krossar mitt hopp låt mig va jag klarar mig bra låt mig va jag föddes med allt jag vill ha låt mig va jag klarar mig bra låt mig va jag föddes med allt jag vill va fan ni pissar på mig fan ni pissar på mig fan ni pissar på mig jag gör vad jag vill fan ni pissar på mig fan ni pissar på mig fan ni pissar på mig håll käft och sitt still era jävla svin


2. Lagen reglerar (1:42)

fan fan ta er fan fan ta er lagen reglerar vad jag får va lagen reglerar vad jag får ta men jag agerar oavsett lag jag agerar jag skiter i deras system dom kan inte stoppa mig sånt är livet lag kan inte säga vad som är rätt situationen kräver sitt unika sätt ni kan inte förbjuda allt sluta försöka ta det kallt ni kan inte stoppa nån från att vara dum i huvet ni kan inte stoppa nån som har bestämt sig vem han är anarki den statiska lagen går ingen förbi gör brottslingar av alla är destruktiv polisen blir farlig gör praxis på gatan västvärldens stolthet tillsammans med satan


3. Helt jävla fri (2:39)

man ska komma i tid och va produktiv man ska göra sitt skift i samhällsmaskineriet man ska göra så jävla mycket för allas bästa men ingen har det bra ett spel där dom flesta mår skit varje dag får ta skit varje dag kånka skit varje dag ge profit varje dag dagarna passerar ett folk går på rad gör honnör och marscherar låt dom få veta att vad dom än säger försöker dom ta dig svarar du med att va fri välj att va fri helt jävla fri dom föder dig formar dig snurran behöver dig offra dig tills kroppen går sönder dom ser dig dom vaktar dig lid när dom slaktar dig jävlar dom kommer att ta dig dom väntar och låter dig vänja dig vid att va fjättrad till deras regimer dom kommer dom kommer hårt som fan sätt stopp i frihetens namn för du du är fri att va vem du vill att ta vad du vill slå tillbaks om du vill för ingen kan hindra dig binda dig om du är fri i hjärtat inuti du är fri vad dom än säger helt jävla fri vad dom än säger va fri va den du är du är fullständigt självständigt enväldigt helt jävla fri helt jävla fri va fri helt jävla fri helt jävla fri välj att va fri

Annonser