coversa500x500

Slakta allt

Inspelad i Mariestad sommaren 2014.


1. Dom kommer (0:39)

dom kommer hitta dig straffa dig ta den du är dom kommer dränka dig tysta dig lämna dig här dom kommer hitta dig straffa dig ta den du är dom kommer dränka dig tysta dig lämna dig här ni säger ni står för integritet när du är beroende av ett nätverk som stjäl din identitet dom kommer smiska dig piska dig ta den du är dom kommer riva dig klösa dig lämna dig här dom kommer knäcka dig bräcka dig ta den du är du måste resa dig som en sann revolutionär


2. Maktens bödlar (0:22)

jag riktas ställs in ska bara lyda passa in bedövas och sövas ringen sluter sig omkring slit ut mitt skinn sätt ett rivjärn mot min hals ville slå mig fri men allting tystna och blev kallt ser du mig som liten är nej maktens bödlar slaktar allt


3. Ensam kvar (0:43)

jag står ensam kvar mot fascisternas krav står jag ensam kvar jag är rättvisans slav för frihetens lag är allt jag har stå upp stå upp för frihet idag stå upp stå upp mot fascisternas krav stå upp stå upp jag är en rättvisans slav stå upp stå upp för frihet idag jag står ensam kvar jag står ensam kvar jag står ensam kvar jag står ensam kvar jag står ensam kvar


4. Anarkisten (1:48)

vi lever som hundar i statsmaktens tyglar vart jag än går ser jag mänskor som pryglas riksdan har tatt över bara smulor blir över för det som var vårt har maskinen gått åt dom tar mitt liv låt mig va fri jag skiter it och röstar med en kniv dom kommer aldrig trampa sönder mig jag kommer alltid gå vart fan jag vill och den som hindrar mig får smaka stål dom kommer brinna på vårt samvetes bål när ingenting finns kvar av den jag är när saften stulits ur varenda träd när alla letar efter vad som hänt ska jag visa lågan som dom tänt jaga jaga jaga jaga låt dom jävlarna svettas jaga jaga jaga jaga låt dom jävlarna brännas jag reser mig upp och röstar med mitt liv jag reser mig upp mot hat och tyranni jag reser mig sakta ur slagfältets dimma och skriker nu jävlar låt dom jävlarna brinna jag skriker ta mitt liv jag skriker ta mitt liv jag skriker ta mitt liv gör din plikt och ge dom ditt liv

Annonser